Schoolbezoeken

Schoolbezoeken

De cultuurcoaches van Samendoen komen twee keer per jaar op school om het aanbod cultuureducatie te bespreken. In april willen we van de scholen weten welk aanbod ze uit het basisprogramma van SamenDoen en Kunst Centraal willen afnemen.

Het Aanbod op Maat kan het hele schooljaar worden ingepland. In het najaar komen we voor een inhoudelijk gesprek over cultuureducatie op jouw school. We zijn er om samen kunst te kijken via de VTS of VTM methode, of we plannen een spreekuur op school in. Daarin spreken we met team of leerkrachten over bijvoorbeeld vakintegratie of co-teaching.

Ook kunnen we scholen helpen met het maken en implementeren van een cultuurbeleidsplan op maat.

Na aanmelding voor een van onze programma’s zijn we er om je wegwijs te maken in onze projecten of bijvoorbeeld om een cultuurdag te organiseren of je te koppelen aan een kunstvakdocent. Via de contactpersoon cultuur of de ICC’er bij jou op school blijf je op de hoogte van ons nieuws en activiteiten.

Heb je een individuele vraag voor je groep? Of tussendoor een afspraak inplannen over ons Aanbod op Maat? Neem contact op!