Studio Spoor

Workshops zoals stempels maken of illustreren met fantasie & ecoline op scholen of op locatie! 

 

Hallo! Mijn naam is Susanne Spoor. Ik woon en werk in Meerkerk. In 2006 heb ik de opleiding Grafisch Vormgeven/ illustreren afgerond en sindsdien werk ik vol enthousiasme in het vak.

 

Wie ben ik? Creatief, ondernemend, sociaal en een tikkie chaotisch! Het liefst zit ik aan een overvolle keukentafel, gevuld met stiften, kwasten, pennen, papier en nog veeeeel meer stiften! Ook word ik heel blij van uitdagende, creatieve opdrachten die ik digitaal kan uitwerken in de grafische programma’s waar ik mee werk.

Naast Studio Spoor maak ik graag mooie illustraties die ik verwerk tot pakkende eindproducten met een bemoedigende boodschap voor Tov Idee. Voel je natuurlijk vrij om even de webshop te checken (en wat leuke kaarten uit te zoeken). Tovidee.nl

 

Workshops

Naast zelf creatief bezig te zijn, geniet ik er ontzettend van om anderen hier in mee te nemen. Van klein tot groot. Waar kinderen soms maar een half woord nodig hebben om hun fantasie op papier te krijgen en juist iets meer sturing kunnen gebruiken in het proces is het met volwassenen juist heerlijk om die fantasie weer op te zoeken! Hoe kom je daar? Daar wil ik je graag bij helpen!

Ik kan diverse workshops geven; Stempels: Stempels maken + kroontjespen of fineliner, Illustratie: Fantasie & Ecoline

 Informatie