Chr. Showkorps De Bazuin Leerdam

Chr. Showkorps De Bazuin Leerdam

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in De Bazuin. Chr. Muziekvereniging De Bazuin is een Leerdamse muziekvereniging die bestaat uit een Showkorps, jeugdkorps Jong Bazuin en leerlingen in het MusicKids programma. De muzikale basis wordt gelegd in onze eigen muziekopleiding.

Als muziekvereniging komen we graag in contact met jou. Kennismaken met muziek kan bij De Bazuin vanaf 7 jaar bij de MusicKids, als 8-jarige kun je starten in het opleidingsprogramma bij Jong Bazuin. Kinderen die al muzikale ervaring hebben kunnen in overleg met de muzikale leiding al vrij snel instromen bij Jong BazuinVanaf 15 jaar ben je welkom bij het Showkorps. Met onze eigen ervaren muziekdocenten werk je toe naar het halen van muziekdiploma’s, maar diploma’s zijn geen doel op zich. Bij De Bazuin staat met plezier en enthousiasme muziek maken voorop! Genoeg muzikale mogelijkheden dus voor jong & oud!

Al bijna 100 jaar verzorgen als vereniging optredens tijdens streetparades, taptoes en optochten in binnen- en buitenland. Een bijzondere plek nemen de optredens in Leerdam in. Als enige Leerdamse muziekvereniging die nog lopend optredens verzorgt, is De Bazuin een graag geziene vereniging op Koningsdag, de jaarlijkse Glasstadmars, Avond4Daagse en diverse andere lokale evenementen.

Hopelijk tot snel!Informatie

p/a Laantje van Van Iperen 46
4142 ES Leerdam
0655125692
info@debazuinleerdam.nl