Op deze pagina vind je alle Doe Mee! en MakersLab activiteiten. De cultuurcoaches van BindkrachtVHL organiseren activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar in alle kernen van de gemeente Vijfheerenlanden.

Doe mee!
Onder de noemer Doe mee! organiseren wij leuke kunst- en cultuuractiviteiten voor kinderen uit de gemeente Vijfheerenlanden. Alle kinderen die in groep 1 t/m 8 zitten kunnen zich inschrijven. De gemeente Vijfheerenlanden betaalt al deze activiteiten, zodat de kinderen gratis kunnen deelnemen! De kinderen kunnen een workshop volgen op een andere school, in een ander dorp of in een andere stad, dat mag allemaal! Lees van te voren even onze gedragscode door, op die manier houden we het fijn en veilig voor iedereen!

DE NIEUWE INSCHRIJVING START OP VRIJDAG 17 MEI 9:00 UUR!

MakersLab
Dit jaar gaan we een proef starten met workshops onder de naam ‘MakersLab’. Deze workshops vinden plaats in de schoolvakanties en zullen gegeven worden op locaties buiten de scholen. Inschrijven kan net als bij de ‘Doe mee!-activiteiten’ via deze website. Ook bij deze workshops is deelname voor de kinderen gratis. Het aanbod zal wel minder groot en divers zijn dan bij ‘Doe mee!’. We kijken samen met jullie uit naar leuke workshops in de komende schoolvakanties.