Geeft ruimte aan groei voor iedereen

Geeft ruimte aan groei voor iedereen

Vijfheerenlanden bruist. Wat wil jij daarvan zien, ervaren, beleven, horen, voelen? De mogelijkheden zijn ontelbaar. Bij Kunst- en cultuuraanbieders vind je een groot aantal instellingen, verenigingen, stichtingen en personen die actief zijn in Vijfheerlanden op kunst- en cultuurgebied. Bij Jeugdactiviteiten en op het Prikbord vind je activiteiten waar jezelf aan mee kunt doen. Meld je vooral aan!

Jeugdactiviteiten

De cultuurcoaches van BindkrachtVHL organiseren activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar in alle kernen van de gemeente…

Jeugdactiviteiten

Prikbord

Op dit prikbord vind je leuke suggesties als je bijvoorbeeld een club of vereniging zoekt, een cursus of opleiding wilt…

Prikbord

Activiteit, evenement of oproep plaatsen op onze website?

Wil je een oproep plaatsen of organiseer jij een activiteit of evenement en wil je graag dat deze op onze website getoond wordt? Maak dan een account aan. Na goedkeuring van het account (binnen 5 werkdagen) kun je aan de slag. Op je eigen accountpagina meld je activiteiten aan voor vrije tijd en/of school/BSO.

Aanmelden

Onze contactpersonen

Heb je een vraag over van Doe mee!, de naschoolse activiteiten voor alle leerlingen van het basisonderwijs? Wil je meedoen aan culturele activiteiten? Of wil je een leuk idee of een goede tip delen? Neem dan contact met ons op! Reactie binnen 5 werkdagen.

Contact
Anniecke van Delft

Anniecke van Delft