Terug
Robert Jan Stips solo

Robert Jan Stips solo

In het kader van de concertserie AvondextrA verzorgt de bekende componist, pianist en zanger Robert Jan Stips op vrijdagavond 29 april a.s. een solo optreden in Vianen.

Robert Jan Stips heeft bij het grote publiek sinds 1970 al een heel eigen plek veroverd, die hij alleen maar heeft weten te verstevigen via vele succesvolle samenwerkingen met bands als Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en nu natuurlijk immer actief met de Nits.

In zijn programma ‘RJSOLO’ speelt hij een avondvullend programma waarin hij, aan de piano, met een niet aflatend plezier zijn inmiddels legendarische muziekverleden doorkruist. Stips speelt de hits én onbekender materiaal, zingt en vertelt verhalen en anekdotes over wat hij die ruim 50 jaar heeft gemaakt èn meegemaakt, en laat daarnaast ook zeker recenter werk horen.

Voor dit concert, georganiseerd door het Stedelijk Museum Vianen, kunt u nu nog plaatsen reserveren via een e-mail naar pers@stedelijkmuseumvianen.nl Toegangsprijs € 15,00. Aanvang 19.30 uur, deuren van de zaal open vanaf 19.00 uur.