Inspiration Vianen

Inspiration Vianen

Inspiration is bijna 50 jaar geleden gestart als interkerkelijk jongerenkoor en is uitgegroeid tot een bruisend koor voor alle leeftijden. Gezelligheid en inspiratie gaan hier hand in hand. Iedereen die van zingen houdt is welkom! Je achtergrond, leeftijd en geloofsovertuiging speelt daarbij geen rol. Jouw liefde voor muziek en plezier in zingen zijn wat telt.

Samen zingen we met passie en enthousiasme. We hebben een breed repertoire van black gospel, pop, rock tot musical. We kiezen voor nummers met een boodschap. Met onze muziek willen we onze luisteraars raken en elkaar inspireren.
 
Bij Inspiration repeteren we wekelijks op woensdagavond van 20.15-22.15 in Kindcentrum Werelds, onder de enthousiaste en kundige leiding van dirigent Matthijs Wijgers. Tijdens de repetities zijn we bezig met het instuderen van de muziek en het verbeteren van onze zangtechniek. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer en met veel plezier!
 
Met onze repetities werken we toe naar verschillende optredens. Of het nu gaat om kerkdiensten, concerten of andere speciale gelegenheden. Wij streven ernaar om met onze meerstemmige muziek een positieve impact te hebben op de mensen om ons heen.

Informatieinfo@inspirationvianen.nl

www.inspirationvianen.nl